دنیای سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

یادگیری سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

دنیای سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

یادگیری سئو و بهینه سازی سایت با بهترین روش

راه های تحصیل در آلمان و پاسخ پرسش های متداول در مورد قبولی مؤسسات معتبر در آلمان

عنوان: ادامه تحصیل در آلمان و شرایط موجود در مورد پذیرش مؤسسات معتبر در آلمان

کشورآلمان برای دانشجویانی که قصد مهاجرت به آلمان دارندقوانینی راوضع کرده است که در این مقاله توضیح داده شده است.

شرایط تحصیل در آلمان و هزینه های تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان, یعنی کشوری که علم را به یکی از پایه های اساسی در اقتصاد خود تبدیل کرده است, و در این زمینه موفقیت های فراوانی هم کسب کرده, مطمئنا فرصت مناسبی است.تحصیل کردن در سیستم آموزش کشور آلمان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.در آلمان در کنار دوره آموزشتان باید با پیشرفت اقتصادی و تکنولوژی نیز همگام باشد تا بتوانید با تغییرات اجتماعی همسو شوید.تحصیل در آلمان به واسطه سابقه علمی و دانشگاه های پیشرفته این کشور در دنیا شناخته شده است.حضور افرادی مانند آلبرت انیشتن, هایزنبرگ,یوهانس کپلر و ... در سابقه علمی کشور آلمان باعث بالا رفتن سطح دانش شده است.در صورتی که شما قصد تحصیل در آلمان را داشته باشید می توانید به بیش از 300 دانشگاه, موسسه عالی,مدارس عالی, معتبر در سطح بین المللی درخواست ارسال کنید.این دانشگاه ها در زمینه های فنی و مهندسی, پزشکی, هنر و موسیقی فعالیت می کنند و پذیرای دانشجو از سراسر دنیا می باشند.شما می‌توانید در سازمان مبادلات آکادمیک کشور آلمان برای تامین تحقیقات علمی خود از بورسیه تحصیلی استفاده نمایید.آلمان برای افرادی که بعد از تحصیل قصد ماندن در این کشور را دارند, می تواند کشوری خوبی از لحاظ آینده مالی و شغلی باشد.

کشور آلمان در کنار دانش و علم در زمینه صنعت و تولید نیز در زمره کشور های موفق و بزرگ قرار دارد.طیق آخرین آمار های اعلام شده از سوی سازمان های جهانی, کشور آلمان به عنوان بزرگترین اقتصاد قاره سبز شناخته می شود.نزدیک به 37 کمپانی بزرگ و تاثیر گذار دنیا در آلمان میباشند. شرکت هایی مانند : زیمنس, دایملر, فولکس واگن, دویچه بانک و ... در ادمه لیست 10 کمپانی بزرگ و تاثیر گذار در دنیای امروز, که در آلمان وجود دارند را آورده ایم.شاید آینده شغلی شما در هر کدام از این کمپانی ها باشد.

رتبه نام مرکز اداری 
درآمد
(میلیون یورو)
سود
(میلیون یورو)
کارمندان در سطح جهان
1 فولکس واکن وولفسبورگ ۱۰۸٬۸۹۷ ۴٬۱۲۰ ۳۲۹٬۳۰۵
2 دایملر اشتوتگارت ۹۹٬۳۹۹ ۳٬۹۸۵ ۲۷۲٬۳۸۲
3 زیمنس مونیخ/برلین ۷۲٬۴۸۸ ۳٬۸۰۶ ۳۹۸٬۲۰۰
4 ا.آن دوسلدورف ۶۸٬۷۳۱ ۷٬۲۰۴ ۸۷٬۸۱۵
5 مترو دوسلدورف ۶۴٬۳۳۷ ۸۲۵ ۲۴۲٬۳۷۸
6 دویچه پست بن ۶۳٬۵۱۲ ۱٬۳۸۹ ۴۷۵٬۱۰۰
7 دویچه تلکوم بن ۶۲٬۵۱۶ ۵۶۹ ۲۴۱٬۴۲۶
8 ب آ اس اف لودویگسهافن ۵۷٬۹۵۱ ۴٬۰۶۵ ۹۵٬۱۷۵
9 بی ام دبلیو مونیخ ۵۶٬۰۱۸ ۳٬۱۲۶ ۱۰۷٬۵۳۹
10 تیسن کروپ اسن/دویسبورگ ۵۱٬۷۲۳ ۲٬۱۰۲ ۱۹۱٬۳۵۰
لیست کمپانی های برتر آلمان















با توجه به اینکه آلمان را قلب اروپا می دانند و این کشور از لحاظ موقعیت جغرافیایی و موقعیت کار و شرایط زندگی و دانشگاه های متعدد و خوب هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی ، شرایط خوبی را داراست ، همیشه مقصد مطمئنی برای کسانی که تصمیم به مهاجرت یا ادامه تحصیل گرفته اند بوده و هست. همینطور می توان در نظر گرفت که کشور آلمان همیشه شرایط را برای جذب نیروی کارامد و تحصیلکرده فراهم میکند و با توجه به صنعتی بودن کشور ، بازار کار فوق العاده ای را برای مهندسین قرار می دهد.

شرایط تحصیل در آلمان

شرایط تحصیل در آلمان به نحوی است که هم به زبان انگلیسی و هم به زبان آلمانی می توان ادامه تحصیل داد و مهمترین نکته در مورد ادامه تحصیل در آلمان رایگان بودن تحصیل در اکثر دانشگاه های آلمان است . اما دانشگاه هایی هم وجود دارند که برای هر ترم 250 یا 500 یورو شهریه دریافت می کنند. برای افرادی که تصمیم به ادامه تحصیل در این کشور را دارند مهمترین گزینه می تواند زبان انگلیسی یا آلمانی باشد .

اگر می خواهید به زبان آلمانی درس بخوانید با توجه به دانشگاه انتخابی شما ، شما به سطح B1 یا B2 از زبان آلمانی طبق جدول CEF احتیاج خواهید داشت. اگر می خواهید به زبان انگلیسی در کشور آلمان ادامه تحصیل بدهید با توجه به رشته شما و دانشگاه حداقل به IELTS ACADEMIC با نمره 6.5 و یا iBT با نمره 72 احتیاج خواهید داشت . البته برای برخی از رشته ها و دانشگاه ها ارائه GRE یا GMAT نیز اجباری است. برای ارائه مدارک ، شما باید مدارک خود را قبل از مهلت تعیین شده ارسال نمایید.

آخرین فرصت ارسال مدارک برای ترم مهر ، 25 June است و برای ترم فروردین ، 25 January می باشد.هر دانشجو می تواند شانس خود را برای پذیرش در دانشگاه مورد نظر خود از طریق آدرس زیر بسنجد :

سایت آزمون تعیین استعداد برای تحصیل در آلمان

هزینه های پروسه مهاجرت دانشجویی

شما باید یک لیست هزینه برای پروسه خود در نظر بگیرید هزینه های تقریبی این لیست عبارتست از:

هزینه های ترجمه های اولیه : با نرخ فعلی حدود 100 تا 200 هزار تومان

هزینه های کلاس زبان انگلیسی : با توجه به سطح زبان فعلی شما و نمره مورد نیاز

ثبت نام آزمون IELTS یا iBT : با قیمت فعلی حدود 700 هزار تومان

کلاس زبان آلمانی باتوجه به زمان باقی مانده شما تا رفتن

ترجمه نهایی با مهر سفارت : حدود 600 هزار تومان

هزینه های مربوط به اخذ پاسپورت

هزینه های مربوط به دریافت وقت سفارت

عوارض خروج از کشور

هزینه زندگی یکسال اول : 8040 یورو

هزینه های زندگی در آلمان

با توجه به اینکه نوع زندگی هر شخص متفاوت است به بررسی شیوه زندگی متعادل دانشجویی می پردازیم.

با توجه به تعریف سبد زندگی دانشجویی در آلمان، که شامل هزینه مسکن ، هزینه خوراک ، هزینه رفت و آمد ، هزینه خرید مایحتاج می باشد شما باید مبلغ 640 یورو در ماه را در نظر بگیرید. این را هم باید در نظر داشت که این هزینه کاملا به شما و شهر مورد نظر شما بستگی دارد ،چه بسیار می توان افرادی را یافت که با هزینه ماهیانه 400 یورو و یا 800 یورو زندگی دانشجویی خود را می گذرانند.

شرایط تحصیل در آلمان و هزینه تحصیل در آلمان

وضعیت نرخ مالیات و بیمه در آلمان

در آلمان بیمه عمومی اجباری است و اگر سن شما زیر 30 سال باشد با بیمه دانشجویی تقریبا باید 100 یورو تا 200 یورو در سال پرداخت شود اما اگر بالای 30 سال باشید این هزینه حدود 600 یورو در سال خواهد بود.

مالیات بر درآمد در آلمان برای افراد مجرد 40 درصد درآمد سالیانه و برای افراد متاهل 25 درصد است. همینطور در صورت داشتن شغل ، 10 درصد از درامد سالانه شما به عنوان بیمه کسر خواهد شد.

کسب درآمد دانشجویی در آلمان

دوره دکتری در آلمان به صورت Job است و شما می توانید از درآمد های آن استفاده کنید. حداقل حقوق کارگر در آلمان ساعتی 8 یورو است و حداقل حقوق سالیانه برای کارگر تقریبا 30 هزار یورو می باشد و این رقم برای مهندسین حداقل سالی 40 هزار یورو می باشد.

اما وقتی شما در مقطع تحصیلی کارشناسی یا کارشناسی ارشد تحصیل می کنید مانند اکثر کشور های دنیا تنها اجازه هفته ای 20 ساعت کار دارید به شرطی که درآمد شما از ماهی 400 یورو تجاوز نکند.

پس باید این قضیه را در نظر داشته باشید که وقتی در مقطعی غیر از دکتری در حال تحصیل هستید نمی توانید همه هزینه های زندگی را خودتان به تنهایی تامین نمایید. در ضمن برای وارد شدن به جامعه آلمان و کار کردن ، تسلط به زبان آلمانی امری بدیهی و اجتناب ناپذیر است.اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در آلمان و یا شرایط مهاجرت به آلمان برای تحصیل را می توانید در وب سایت رسمی مهاجرت به آلمان این کشور مطالعه کنید.

ویزای BLUE

با توجه به اینکه آلمان در یکسری از رشته ها به شدت دچار کمبود نیروی کار متخصص است یک شرایط بسیار ویژه و خوب برای ادامه تحصیل این افراد و ضمنا استفاده از تخصص آنها ایجاد کرده است.

شما می توانید از ابتدا درخواست ویزای Blue را بدهید یا در حین تحصیل درخواست تغییر ویزای خود از دانشجویی به Blue را ارائه دهید. این ویزا به شما این امکان را میدهد تا در حین تحصیل به صورت تمام وقت کار کنید و از مزایای درامدی آن استفاده کنید.

 بلو کارت یکی از راه های اخذ اقامت آلمان میباشد.بلو کارت نیز مانند گرین کارت آمریکا می باشد.

 مهاجرت - گرفتن اقامت استرالیا - استرالیا 

 

درس هایی که باید تا پیش از ۳۰ سالگی بیاموزید

عنوان:درس هایی که باید تا پیش از ۳۰ سالگی بیاموزید

این نکات را برای سفر به خارج از کشور مد نظر قرار دهید

 بسیاری از خانواده ها تصمیم می گیرند تا به دید و بازدید از اقوام و خویشاوندان خارج نشین بروند و حداقل چند هفته ای در کنار عزیزان شان باشند. در این میان شاید بعضی از والدین هم تصمیم بگیرند که برای ملاقات با فرزندان خارج نشین راهی سفر بشوند.

گاهی این اقامت ها به مدت کوتاه محدود می شود و البته گاهی هم چندین و چند ماه ادامه می یابد و احتمال دارد که به دلیل ارتباطات طولانی تنش و دلخوری هایی پیش بیاید. از این رو اگر برای ملاقات با فرزندان یا سایر افراد خانواده در فکر سفر هستید و تجربه کافی در مورد اقامت در کشورهای خارجی ندارید، توصیه می شود که این نکات را مد نظر قرار دهید.

1.  مدت اقامت‌تان را طولانی نکنید و اگر چنین برنامه‌ای دارید، برای داشتن مسکن جداگانه اقدام کنید. اگر برای اجاره مسکن مشکل مالی دارید چاره‌ای نیست جز اینکه مدت اقامت را کوتاه‌مدت در نظر بگیرید.

2.  قبل از سفر نزد پزشک بروید و داروهای لازم را از داروخانه بگیرید چون اگر در سفر خارج از کشور دارویی را تمام کنید هیچ داروخانه‌ای بدون نسخه به شما دارو نمی‌فروشد. حتما قرص‌ها را بشمارید و کمی هم داروی اضافه‌تر همراه‌تان باشد.

3. حتما کتاب زیاد بخوانید و سعی کنید اطلاعات‌تان را در مورد کشوری که به آن سفر کرده‌اید و بستگان‌تان در آن اقامت دارند، بالا ببرید. به اخبار روز توجه داشته باشید و در جریان تحولات و موضوعات اطراف‌تان قرار بگیرید.

4. نکات منفی و غمگین زندگی‌تان را به همراه خود به خانه دیگران نبرید. غر نزنید. خیلی اظهارنظر نکنید. برای پر کردن اوقات فراغت خاطره بنویسید.

5. گوش‌هایتان را روی خیلی از مسائل ببندید. رازهای کوچک را از این خانه به آن خانه نبرید. در مسائل خانوادگی فرزندان‌تان دخالت نکنید. حتما عروس‌ را به چشم دختر و داماد را به چشم پسرتان ببینید. از جوان‌ها توقع نداشته باشید زودتر از موعد تجربه کافی داشته باشند. قبول کنید که دنیا تفاوت کرده است.

6. برنامه‌ای برای پیاده‌روی روزانه داشته باشید و از هوای آزاد و تازه استفاده کنید.
 سفر به خارج از کشور,سفر های خارجه

هنکام سفر, برنامه‌ای برای پیاده‌روی روزانه داشته باشید و از هوای آزاد و تازه استفاده کنید
  
7. در صورت امکان شیک و تمیز‌تر از قبل باشید. بستگان دوست دارند شما را سرحال، مرتب و شادتر از قبل ببینند.

8. آب زیاد بنوشید چون به شادابی شما کمک می‌کند. در هر خانه‌ای پارچ آب در نزدیکی خودتان داشته باشید و آن را مورد استفاده شخصی قرار دهید.

9. در طول روز طوری برنامه‌ریزی کنید که زیاد در دست و پای بستگان تان نباشید و خودتان برنامه‌ای مستقل ترتیب دهید.

10. نزد هر کدام از بستگان به اندازه مساوی بمانید و یکی را بر دیگری ترجیح ندهید. آنها نباید احساس کنند که در این زمینه بین شان تبعیض قائل شده‌اید.

11. وابسته نشوید. همیشه تعلقات و وابستگی‌هایتان را به‌طور مثبت نزد خودتان نگه دارید و هیجانات عاطفی زیادی از خودتان بروز ندهید. زیاد گریه نکنید.

12.طول سفر را طوری در نظر بگیرید که وقتی از پیش‌شان رفتید بگویند جایش خالی است؛ نه اینکه اینقدر اقامت‌تان طولانی شود که بگویند خوب شد بالاخره رفت سر خانه و زندگی خودش!

13. یک تلفن همراه اعتباری تهیه کنید و در کشور مورد نظر در کیف‌تان داشته باشید.

14. یک دفترچه کوچک با تمام آدرس‌ها و تلفن‌های ضروری در کیف‌تان قرار دهید. بعضی وقت‌ها زمانی که بیرون از خانه هستید خیلی به دردتان می‌خورد.

15. با چمدان سنگین سفر نکنید و کم‌کم فرزندان‌تان را عادت دهید که سوغاتی‌هایشان را برای اقوام پست کنند و در چمدان شما قرار ندهند چون همیشه امکان زمین خوردن شما با  بار  سنگین وجود دارد و به این ترتیب مزاحم سایر همراهان می‌شوید. اگر مرتب سفر می‌روید چمدان‌هایتان را هر چند سال یک‌بار عوض کنید و با چمدان کهنه راهی سفر نشوید.

16. قبل از سفر به تاریخ انقضای پاسپورت‌تان توجه داشته باشید و در صورت لزوم آن را به موقع تمدید کنید.
سفر,سفر رفتن,دانستنی های سفر

قبل از سفر به تاریخ انقضای پاسپورت‌تان توجه داشته باشید
 
17. بالاخره قبول داشته باشید که این وضعیت مهاجرت و جدایی از فرزندان فقط مشکل شخصی شما نیست و در قرن بیست و یکم، دنیا به سمتی می‌رود که در همه قاره‌ها ملیت‌های مختلف می‌توانند دوستانه در کنار هم زندگی کنند.
 
 
18. اگر می خواهید در زمینه سفر یک ایرانی به کشوری خارجی و مشکلات خانوادگی اش فیلمی را ببینید، «گذشته» را انتخاب کنید. در این فیلم احمد در ابتدا تصمیم می گیرد در هتل اقامت کند اما بعد تصمیمش عوض می شود، در خانه همسر سابقش می ماند و مشکلاتی را تجربه می کند.